Nagrađeni najbolji studenti Visoke škole „Banja Luka College“

MG_3784

Praksom nagrađivanja najboljih studenata Visoka škola „Banja Luka College“ njeguje takmičarski duh među studentima i uvažava njihov trud i rad tokom cijelog školavanja. Tako je bilo i na svečanosti 22. 12. održanoj na BLC-u.

Studenti koji ostvare prosjek iznad 9,01 bivaju nagrađeni zlatnom, a iznad 8,01 srebrnom značkom i prigodnim poklonima.

Najbolji student u toku 2013/2014 godine bila je Dajana Radujković sa prosjekom 10,00, koja je ujedno i najbolji student prve godine studija. Dajana je kazala da se tokom školske godine posvetila studiranju i svemu onome ju je do tada zanimalo a nikada tome posvetila dovoljno pažnje: volontiranju, treninzima i aktivnostima koje BLC pruža.

Najbolji student druge godine jeste Igor Čiča, na smjeru Informatika, koji je istakao da ga je izbor smjera potakla činjenica da su edukovani informatičari cijenjeni i traženi na tržištu rada u šta se tokom studija uvjerio.

Jasmina Šuvić najbolji je student treće godine BLC-a, te ističe da je donijela pravu odluku što je upisala BLC i smjer Menadžment finansija, bankarstva i osiguranja.

„Znanja koje stičem su nemjerljiva, neprocijenjiva i neprolazna, a to je potvrdilo da je moja već donešena odluka bavljenjem finasijama ispravna, što mogu zahvaliti profesorima,  a imena koja si ne mogu dopustiti da ne pomenem su dr Milica Lakić, dr Vanja Šušnjar Čanković i mr Zorana Agić,“ istakla je Šuvić.

Najbolji student četvrte godine, Radmila Cvetković naglašava da je iskustvo vezano za studiranje na  BLC-u nešto najljepše što je „od sebe – za sebe” darovala.

Ona je dodala da je uvijek kolegama objašnjavala vrijednost „nenametljive” riznice znanja koju BLC stavlja na raspolaganje.

„Predavači, ugledni profesori, vizionari i veoma radni asistenti BLC-a, predstavljaju Evropsku formulu za formiranje budućih kadrova. Spektar izbornih predmeta, i mogućnosti kombinovanja  studijskih oblasti je od velikog značaja za studente koji imaju definisano zanimanje u budućnosti. BLC posjeduje i stavlja na raspolaganje svojim studentima tehničke i tehnološke resurse koji većini studenata na drugim fakulotetima nisu dostupni”, naglasila je Cvetkovićeva.​

IMG_3930

Dajana Radujković, najbolja studentica BLC-a u školskoj 2013/14 godini

 

IMG_3847 IMG_3846 IMG_3843