Obraćanje na svečanosti dodjele zlatnih i srebrenih znački i izboru najboljeg studenta BLC-a

IMG_3919

Poštovani profesori i studenti,

Želim da vam poželim dobro veče i u svoje ime, i da iskoristim priliku i čestitam svim studentima na ostvarenim prosjecima i osvojenim zlatnim i srebrenim značkama.

Nadam se da ćete mi oprostiti na tremi koju imam, koja je razumljiva i da mi nećete zamjeriti ako počnem da zamuckujem ipak ja nisam studentica sa medija koja se odlično služi riječima, dapače ja sam studentica na smjeru finansija, bankarstva i osiguranja koja mnogo bolje barata brojkama.

Prvenstveno želim da se zahvalim Komisiji BLC-a na donesenoj odluci, da upravo mene izabru za najboljeg studenta akademske školske godine 2013/14.

Bila bih lažno skromna kada bih rekla da sam iznenađena i da nisam očekivala da ću biti izabrana za najboljeg studenta BLC-a, pogotovo kada uzmem u obzir sve svoje nastavne i vannastavne aktivnosti, jer sam tokom prethodne školske godine svu svoju pažnju usmjerila na studiranje, treninge i dodatne edukacije iz meni zanimljivih oblasti, volontiranju i brojnim mnogim aktivnostima koje mi je pružio BLC.

U ovo doba ekonomske krize, finansijski gledano, nagrada osobađanja školarine za jednu školsku godinu mi mnogo znači, međutim meni lično najveće zadovoljstvo predstavlja priznanje da sam najbolja studentica jer to je dokaz da se rad i trud uvijek priznaju i isplate, i u isto vrijeme to mi je veliki podsticaj za dalje uspjehe.

Svoj upis na BLC-u smatram svojom najboljom donesenom odlukom, u šta sam se zaista uvjerila, jer mi u ovoj sredini BLC nudi maksimalno od onoga što se pruža a što nisam zapazila i prepoznala na drugim fakultetima. To je, mogućnost studiranja na smjeru za koji sam zainteresovana, savremena organizacija nastave, predavanja i vježbi sa konkretnim dobijanjem praktičnih znanja. Pohvalila bih i nastavni kadar koji je stručan i profesionalan što takođe predstavlja posebnu prednost pri sticanju potrebnih znanja. Takođe bih istakla i druge mogućnosti koje BLC pruža, a to su učešća na raznim stručnim skupovima, organizovanje Male olompijade iz računovodstva, kao i organizovanje svih ostalih vannastavnih aktivnosti koje vodi Studentska organizacija BLC-a. A, s obzirom na činjenicu da se radi o akreditovanom fakultetu, posebno bih naglasila mogućnost daljeg usavršavanja bilo gdje u Evropi i mogućnost odlaska studenata na razmjenu na druge srodne fakultete.

Na kraju mogu da kažem da BLC smatram svojim savršenim izborom fakulteta i da su za sada sva moja očekivanja u potpunosti ispunjena i ubjeđena sam da će tek biti jer sam na BLC pronašla sebe.

Hvala.