Boris Krejić

Boris Krejić, student BLC –a na smjeru Menadžment kulture i produkcije

Boris je od ranog djetinjstva veliki zaljubljenik u modu, estradu i dizajn, a do sada se iskušao u raznim aktivnostima poput glume, fotomodelinga, manekenstva ali i kao voditelj dječijih emisija na Pink televiziji. Bavi se profesionalnim fotografisanjem i šminkanjem, koji iz hobija sve više prerastaju u ozbiljan poziv. Tako da je do sada radio sa zvjezdama kao što su Ceca Ražnjatović, Jelena Tomašević, Goca Tržan i brojne druge.

Boris i Ceca

Radio na brojnim revijama i snimanjima reklamnih kampanja, editorijala i emisija. Posebno ga zanima filmska šminka u smislu specijalnih efekata. Filmska produkcija je, na neki način, logičan nastavak njegovog rada. Smatra da se ne može uraditti dobra kampanja, ili dobar film bez dobre fotografije, šminkera, ali i produkcije. Već sa 11 godina postao je član UMS-ove škole za talente. Osim televizije interesovanje je pokazivao i prema pozorištu pa je odigrao i nekoliko uloga u Narodnom pozorištu u Banja Luci a najznačajnije uloge iz pozorišta su mu glavna uloga u predstavi Iznogud ali i samostalno izvođenje pračoveka koje je kasnije doživelo i ekranizaciju na RTV Pink. Takodje je učestvovao i u mnogim manifestacijama na kojima se predstavljao publici, neke od njih su: Dan beba, Djeca djeci, Dan stranih jezika, Gimnazija sa Sanju, Looking for talents i mnoge druge. U slobodno vreme voli da piše pesme, a neke od njih su i publikovane kao što su: Dom kulture Veljko Čubrilović, Uvela osmomartovska ruža i Oproštaj generacije. Boris je i autor kratkometražnog filma “PANDORINA KUTIJA-7 SMRTNIH GREHOVA.

Boris i Goca Trzan

Profesionalni scenski sminker s internacionalnom diplomom, dobitnik zahvalnice za trud i rad u sklopu Akademije. Šminker serijala PINKOVE ZVEZDE i PINKOVE ZVEZDICE koji se emituju na RTV PINK. Osim toga, Boris se okuđao i u folkloru te svira harmoniku.

Boris i Jelena Tomasevic