Vijesti

Studenti i Profesori BLC-a na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Studenti i profesori Banja Luka College su u četvrtak, 25. oktobra 2018. godine. Posjetili 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga u Beogradu. Posjeta je organizoavna na dan Školskog dana koji je namijenjen organizovanim posjetama učenika, nastavnika, školskih bibliotekara, studenata i profesora. Izdavači su za školski dan pripremili poseban sadržajan program namij enjen učenicima, studentima i njihovim predavačima.

Studenti su imali priliku da prisustvuju promocijama velikog broja knjiga, kao i predstavljanja djela velikana književnosti na ovim prostorima.
Ova Književna manifestacija je od najvećeg ugleda u ovom dijelu Evrope. Kao i svih prethodnih godina, na manifestaciji je svoja izdanja predstavljala izdavačka kuća Besjeda iz Banja Luke koja kontinuiranop podržava izdavaštvo profesora Banja Luka College.
Književna manifestacija od najvećeg ugleda u ovom delu Evrope, 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga „Miloš Crnjanski“, povodom 125 godina od rođenja pisca.
Školski dan na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga biće u četvrtak, 25. oktobra 2018. godine.
Školski dan namenjen je organizovanim posetama učenika, nastavnika, školskih bibliotekara, studenata i profesora. Izdavači za školski dan pripremaju poseban sadržajan program namenjen starijim i mlađim školarcima kao i njihovim učiteljima i predavačima.